Finalitza el procés de formació del Taller d’Ocupació ‘Topairet’

El Camp de Túria
El Centre de la Joventut va ser la seu on es va clausurar el Taller d’Ocupació ‘Topairet’, i que durant un any ha format a veïns i veïnes de Benaguasil en les especialitats de jardineria i pintura.

José García

En l’acte estigueren presents l’alcalde de Benaguasil, José  Joaquin Segarra,  i la regidora de Promoció Econòmica, Consuelo Herraez, així com el director del Taller i també assistiren Carmen Payno, Jefa de ServiCI Territorial de Formació del Servef i Mª Angeles Pérez, Jefa de Secció de Programes de Formació del Servef.

La jornada s’inicià amb una visita per les diferents actuacions realitzades. Després, la comitiva es desplaçà fins al Centre de la Joventut per a clausurar el taller. En els discursos es va agraïr a l’alumnat la seua participación en este taller així com els treballs acomesos en el municipi, i que han consistit d’una banda en el mantenint dels parcs i jardins tant del nucli urbà com de l’extraradi de Benaguasil.

Algunes de les actuacions escomeses pels alumnes d’este Taller d’Ocupació han servit per millorar l’esta de conservació d’alguns punts tan importants al municipi com el col·legi de la Basseta, el Centre de la Joventut, el CP Lluís Vives, el CP La Beneficència, el Poliesportiu,  el Jutjat de Pau o els Serveis Socials. També s’han realitzat treballs de pintat de senyalitzacions vials.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà