L’Ajuntament organitza diverses activitats per a commemorar el Dia de la Dona

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Benaguasil s’han programat una sèrie d’activitats per a conscienciar als seus veïns.

Anna Alemany

Una d’elles és la ‘III Volta a Peu per la Igualtat’ prevista para el dia 8 de març, “atès que l’esport és un bon instrument per a promoure la igualtat i solidaritat entre homes i dones, a més d’una pràctica saludable que repercuteix directament en la seua qualitat de vida”, segons expliquen fonts consistorials. L’eixida serà a les 15:30h, des de l’Avinguda de Montiel, i des de la regidoria es convida a participar a tota la població.

Una altra de les propostes per a commemorar aquest dia és l’exposició fotogràfica ‘El treball de la dona de Benaguasil al llarg del temps’, que del 4 al 11 de març es podrà visitar en l’Ajuntament i que arreplegarà una xicoteta mostra del treball desenvolupat per les dones en les fàbriques de Benaguasil, empreses, camp, etc.

També per al dia 4, a les 17:30 hores, està prevista una conferència de José Salvador Murgui, exalcalde de Casinos, sobre el paper de la dona en la societat actual.

Al marge dels actes preparats pel consistori, l’Ajuntament se sumarà a totes les activitats que s’organitzen des de les associacions locals de dones amb la finalitat de commemorar el Dia Internacional de la Dona.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà