S’organitzen dos viatges perquè els veïns puguen coneixer edificis històrics del patrimoni valencià

El Camp de Túria
L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria de Participació Ciutadana, ha organitzat una sèrie de viatges a diferents espais culturals de València, en què han participat quasi 160 veïns.

José García

Els habitants del municipi, d’esta manera, han pogut conéixer de primera mà les institucions i llocs d’interés de València per mig d’estes visites culturals. En la primera excursió, la comitiva va visitar l’antic monestir de Sant Miquel dels Reis, edifici que actualment alberga la Biblioteca Valenciana.

Després, el grup es desplaçà fins al Parc Natural de l’Albufera on es localitza un dels paisatges humanitzats tradicionals més interessants del mediterrani espanyol i una de les àrees de major valor ecològic de la península.

També es va efectuar una visita a les Corts Valencianes, on el grup visità les dependències de l’hemicicle i el Palau de Benicarló. Després de visitar este emblemàtic edifici, varen tindre l’ocasió de conéixer altres llocs turístics de la ciutat, com el Museu de Belles Arts San Pio V, què alberga más de mil cinc-centes obres d’art.

El regidor de Participacio Ciutadana, Stephane Soriano, va acompanyar als veïns en els dos viatges, què s’inclouen dins la campanya ‘Més a prop teu’, impulsada des de la Generalitat Valenciana, amb l’objectiu d’ acostar a la població llocs emblemàtics per als valencians.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà