Una conferència explica les claus per afrontar correctament la crisi

El passat divendres, 2 de març, va celebrar-se una conferencia al saló de plens de l’Ajuntament de Benaguasil, a càrrec de  José Salvador Murgui, cronista de Casinos i membre de la Reial Acadèmia de Cultura Valenciana.

José García

José Salvador Murgui va explicar la importància de mantindre una actitud molt positiva davant de la crisi i va recordar a quines coses de la vida cal donar una major importància, com és el cas de la salut.

Al llarg de la conferencia, Murgui va mostrar una visió diferent de la crisi, animant als presents a no perdre l’esperança i a no quedar-se de braços creuats: “Cal afrontar la crisi amb una actitud mental positiva, ja que no tot és negre. És el moment de valorar la família, l’amistat, el companyerisme, de trencar la identitat de cada un perquè en la societat tots som necessaris i és entre tots com eixirem avant”.

En un to distés, José salvador Murgui va manifestar que esta crisi ens ha aportat “una dutxa d’humiltat” i es va mostrar convençut que comportarà “fam d’emprendiment, de canvi i d’innovació”. En la conferència varen estar presents l’alcalde de Benaguasil, José Joaquín Segarra, i els regidors Stephane Soriano i Carlos Bosch.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà