S’organitza una peregrinació per assistir al trasllat de la Mare de Déu, a València

El Camp de Túria
Un grup de veïns de Benaguasil va participar, en la nit de dissabte 12 a diumenge 13 de maig, en una peregrinació que els va fer anar fins a la plaça de la Verge de València, per participar en la festa de la Mare de Déu dels Desamparats.

José García

Els peregrins es concentraren a les 23:00 hores en la plaça del poble, des d’on l’alcalde de Benaguasil, José Joaquin Segarra, va desitjar al grup un bon viatge; en eixe momento, els peregrins varen desplaçar-se fins a Riba-roja de Túria, per unir-se a la comitiva què, anava encapçalada per un carro amb la imatge de la Mare de Déu.

Tots ells varen recorrer a peu els 24 quilòmetres que hi ha fins a la capital del Túria. Durant el recorregut, de cinc hores de duració, els peregrins feren dos parades per descansar i agarrar forces. Acompanyant els peregrins estigueren membres de protecció civil, per vetlar per la seguretat dels caminants.

Una vegada a València, els peregrins assistiren a la Missa d’Infants i al trasllat de la Mare de Déu. Tot i que la d’enguany ha sigut la primera vegada que s’organitza esta activitat a Benaguasil, s’ha registrat una alta participación, posant-se de manifest l’alta devoció de la gent de Benaguasil cap a la Geperudeta, segons asseguren els participants.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà