La falla Carrer de Llíria, guanyadora absoluta en els premis fallers del 2013

El Camp de Túria
L’edició 2013 de les Falles ha estat marcada per un clar domini de la comissió ‘Carrer de Llíria’, que ha copat els premis tant en monuments grans com en falles infantils. També va guanyar el premi al ‘ninot indultat’ de falles grans i només li ha faltat imposar-se en eixe àmbit, en falles infantils, per a obtenir un ple absolut.

José García

Les falles de l’any 2013 han suposat un clar èxit per a la comissió del ‘Carrer de Llíria’, que s’ha erigit com inqüestionable dominadora dels premis concedits en l’edició d’enguany dels festejos dedicats a Sant Josep. La falla ‘El Borrego’ ha guanyat un guardó: el que es concedeix al ‘ninot indultat’ entre les falles infantils.

Repassant els premis lliurats en les tres categories que competeixen en el municipi benaguasiler, la falla ‘Carrer de Llíria’ es va imposar entre els monuments de Primera Categoria; la falla ‘El Borrego’ va obtindre el segon premi; i la falla ‘Plaça de Bous’ va quedar en tercer lloc. En categoria infantil el resultat va ser idèntic.

En les Falles de Segona Categoria, la comissió de ‘El Picaor’ va ser la que es va imposar; en segon lloc va quedar la falla ‘Topairet’; tercera va ser la falla ‘Monte Montiel’; quarta, la falla ‘El Penyot’; cinquena, la falla ‘La Espardenyà’; i sisena, la falla ‘El Pilar’. La falla ‘Cervantes’ es va imposar en Tercera Categoria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà