Els comerços de Benaguasil es preparen per celebrar la segona edició de la ‘Festa de les Oportunitats’

El cap de setmana del 15 i 16 de juny la Plaça Major de benaguasil albergarà la II edició de la ‘Festa de les Oportunitats’, una iniciativa organitzada per la regidoria de Comerç i el sector local, amb la qual es es pretén fomentar el consum en establiments i del poble.

El Camp de TúriaJosé García

Amb l’objetiu de facilitar els veïns de Benaguasil el coneixement dels comerços que hi ha al poble, es celebrarà la segona edició de la ‘Festa de les Oportunitats’. Des de la regidoría de Comerç es considera fonamental promocionar el sector local, “perquè la gent de Benaguasil conega el què pot comprar sense eixir de la localitat”.

Durant dos diez, un total de 37 establiments trauran les seues botigues al carrer per a mostrar una àmplia oferta de productes de gran qualitat. Així, els assistents a esta fira podran adquirir moda i complements, electrodomèstics, material esportiu… però també servicis de tot tipus, que inclouen perruqueria i bellesa

Durant estos dos diez s’oferiran estos productes i servicis en unes condicions econòmiques més favorables pels condumidors (hi haurà preus rebaixats i també interessants descomptes) i també se sortejaran entre els assistents regals per gentilesa de cada un dels comerços exposats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà