El Consistori aprova bonificar en un 80% l’IBI a les famílies nombroses

l'Ajuntament bonificarà l'IBI a les famílies nombroses
El Ple de l’Ajuntament de Benaguasil ha aprovat, per unanimitat, la proposta de l’equip de govern per bonificar en un 80% l’Impost de Béns Immobles (IBI) per a les famílies nombroses de la localitat. Una mesura encaminada a pal·liar o fer menys lesius els efectes de la crisi econòmica conscients de la necessitat d’alleujar les economies domèstiques de les famílies d’aquesta població del Camp de Túria.

I.G.

Es tracta d’una nova mesura d’estalvi dirigida a les famílies amb tres o més fills, en les quals la unitat familiar estiga formada per fills solters menors de 21 anys, o que aquestos siguen discapacitats o estiguen incapacitats per treballar. Si hi hagués algun fill major de 21 anys, s’ampliarà fins als 25 anys el límit d’edat, sempre que  s’acredite documentalment amb certificat que aquest segueix cursant estudis adequats a la seua edat i titulació o encaminats a l’obtenció d’un lloc de treball, i no està treballant per tal de gaudir d’aquesta bonificació.

D’aquesta manera, els veïns de la localitat que formen part d’una família d’aquestes característiques, es beneficiaran en el rebut de la contribució de l’any 2014 d’una baixada en les taxes dels seus immobles i que fonts municipals han destacat com “un pas més en la seua política de suport a les famílies del municipi”.

Una mesura social que des de l’equip de govern han recordat que “s’uneix a les ja aprovades recentment, com la baixada del tipus impositiu de l’IBI del 0,67 al 0,60, el 5% de descompte per domiciliació de l’IBI urbà, la rebaixa en la taxa del servei de recollida d’escombreries, la reducció de la taxa per llicència de segona ocupació o la reducció de la taxa per serveis del clavegueram”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà