Ofereixen clases per inmigrants i activitats per a jubilats

L’Ajuntament de Benissanó està oferint una sèrie d’activitats per afavorir l’integració d’inmigrants, mitjançant Federació Valenciana de Provincies y Municipis, segons han anunciat en un comunicat.

José García

Segons expliquen des de l’equip de govern local, del PP, “l’Ajuntament ha oferit de forma gratuïta als immigrants locals classes de Castellà, Valencià i d’Informàtica”. La regidora de Benestar Social, Ángeles Villar, considera que esta actuació és “una necessitat i una obligació”, ja què  els ajuntaments “deuen oferir este tipus d’activitats a la población inmigrant, amb l’objectiu d’afavorir que aprenguen la nostra llengua i cultura”.

Des de l’actual corporació municipal es considera, a més, que oferir clases gratuïtes de Gismnàstica per a la Tercera Edat és “un clar exemple de solidaritat del consistori amb eixe col·lectiu”. Villar ha assegurat que estes clases “están sent tot un èxit, amb més de 32 persones què han començat a realizar esta activitat de forma gratuïta”

L’alcaldessa del consistori, Isabel Castellano, ha felicitat a la regidora per estes iniciatives i per la participació de les activitats: “eixe és l’exemple que des d’este Ajuntament volem oferir, el de la integració i la solidaritat entre els nostres veïns”, al temps que ha definit al municipi de Benissanó com “un poble d’acceptació cap a la població immigrant”.

 

5 Comments
  1. T’he entés, Valenciana, però no es tracta d’això. Si hagueres escrit en castellà o en anglés també t’haguera entés; El que hem d’intentar és tindre cura quan escrivim, i fer les consultes necessàries per escriure bé. Escriure en valencià ràpid i malament és, bàsicament, una falta de respecte.

  2. La pàgina web de l’ajuntament continua a hores d’ara estant només en castellà.

    Enhorabona a la junta local pel poc respecte que tenen a la nostra llengua, açò ja pareix un poble de la Serrania.

  3. Valenciana, almenys quan hages d’escriure un comentari públic per defensar la llengua, tingues una miqueta de mirament i no faces tantes faltes d’ortografia…

  4. La nostra llengua s’apren quant els nostres representants l’utilitzen,i en este cas qualsevol escrit del ajuntament va escrit en castella.Donem exemple per favor.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà