Es prepara una ‘Setmana de la Dona’ amb exposicions, jocs tradicionals i un mercadet popular

L’Ajuntament de Benissanó, des de la regidoría de Benestar Social i l’àrea de la Dona, han preparat una sèrie d’activitats per celebrar la semtana de la dona al poble, des del dia 2 fins el 9 de març.

José García

Segons la edil de Benestar Social i la Dona, Ángeles Villar, “tot i la actual situació económica, l’Ajuntament ha fet l’esforç de fer una programació perquè totes les dones Benissanó puguen disfrutar d’una semana amb activitats lúdiques i culturals”.

Eixa programació inclou una exposició fotográfica, des del 2 fins el 11 de març, al Centre Social (baix el nom ‘Dónes en l’Art’). El dia 3 de març hi haurà un mercadet popular, organitzat per les Dolorores (a la plaça de l’Ajuntament, de 10:00 a 20:00 hores); eixe dia, a més, es projectarà un video amb la sarsuela ‘La Dolorosa’, al Teatre Municipal (a les 17:15 hores).

El dia 4, diumenge, es repetirà el mercadet popular (de 10:00 a 14:00 hores) i, a partir de les 12:00 hores, hi haurà un torneig de Jocs Tradicionals (Petanca i Birles). Els dies 5, 6 7 i 8 de març es jugarà, de 17:00 a 20:00 hores, partides de Jocs Tradicionals (julep, 31, cinquet, parxís, dòmino), a la seu de la Associació Tyrius.

El dia 9 de març, al Centre Social (a partir de les 17:30 hores) Enrique Molina oferirà una conferencia, baix el títol ‘Un viatge a la selva’. Després s’entregaran els trofeus alsguanyadors dels Jocs Tradicionals i es clausurarà la Setmana de la Dóna.

Per a l’alcaldessa de Benissanó, la popular Isabel Izquierdo, “la programació d’esta ‘Setmana de la Dóna’ es austera i interessant per a totes les dones del poble i és acorde amb els temps que vivim”. La dirigent local ha explicat que “el 8 de març es una gran celbració en què es reconeix la llavor de la dóna a la societat”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà