L’agrupació socialista local organitza un cicle de conferències per analitzar el present i futur del poble

El PSPV de Benissanó ha començat un cicle de conferències, baix el títol ‘El Benissanó que tenim / El Benissanó que volem’, amb l’objectiu d’analitzar les propostes i reivindicacions dels veïns del municipi. A esta xerrada varen estar presents dos regidors del municipi de Marines: l’edil d’Esports, Francis Caro, i la responsable de l’Àrea de Cultura.

José García

L’agrupació socialista de Benissanó es va mostrar molt satisfeta per les propostes efectuades per les persones que varen acudir a l’acte. Segons l’organització d’este taula redona, els plantejaments dels assitents varen centar-se en diverses necessitats que, baix el pareixer d’una part de la ciutadania del poble, no s’estan cobrint.

Alguns dels presents varen demanar “una programació cultural i esportiva al llarg de tot l’any”; els joves varen assenyalar que la web del municipi es poc accesible i que no hi ha un espai propi per els joves. També es va lamentar que el festival de curtmetratges ‘Castell de Benissanó’, que pretenia ser un referent cultural molt important al poble, “te una projecció escasa”. De la mateixa manera, un bon nombre de les persones presents comentaren que al poble “un mur ideològic sembla posar fre a la implicació i a la complicitat veïnal”.

Al llarg del present any i del vinent, els representants de l’agrupació socialista de Benissanó expliquen que aniran celebrant altres xarrades semblants a esta, en què es valoraran les aportacions que poden fer els veïns en diferents àmbits de la localitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà