Les ‘escoles velles’ tindran un camp polivalent cobert per a futbol i bàsquet

L’Ajuntament de Benissanó rep una subvenció de la Diputació de 80.678 euros

La Diputació de València ha concedit a l’Ajuntament de Benissanó una subvenció de 80.678 euros per a realitzar inversions financerament sostenibles. Amb aquesta subvenció continuarà rehabilitant l’espai municipal de les ‘Escoles Velles’ amb la construcció d’un camp polivalent cobert on poder jugar al futbol sala, handbol o bàsquet.

Dins de pocs dies acabarà la primera fase de la rehabilitació d’este espai municipal en la que s’ha actuat en la part de dalt i està construint-se una pista polivalent per a la pràctica de voleibol i de bàdminton que s’espera poder inaugurar abans finalitze l’any.

En la subvenció rebuda recentment de més de 80.000 euros està previst executar esta segona fase d’este espai municipal consistent en la construcció d’un camp polivalent on poder jugar al futbol sala, handbol o bàsquet entre altres.

També s’executaran les primeres actuacions amb l’objectiu de cobrir este camp polivalent. Les instal•lacions comptaran també amb banys i vestuaris.

L’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, ha manifestat que “este és un dels projectes en què ens presentàrem els socialistes a les últimes eleccions locals i que conseqüentment, en la mida de lo possible, havíem de realitzar”.

El projecte està dividit en tres fases, la primera de la qual ja està pràcticament construïda, la segona ho estarà al llarg del proxim any i la tercera fase a l’any 2018.

“Este era un espai totalment abandonat i en menys de dos anys tornarà a ser un espai ple de vida on els nostres xiquets i joves puguen anar a gaudir d’un espai esportiu i recreatiu dins del poble, un espai tant reivindicat des de feia anys”. “Indubtablement este nou espai esportiu i recreatiu dinamitzarà i millorarà el dia a dia dels nostres veïns, especialment els més joves”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà