El PSPV aprova en solitari els pressupostos per a 2017 que ascendeixen a 1,9 milions

El regidor d’Hisenda de Benissanó, Luis Oliver, destacà que els comptes municipals per al pròxim any son de “caràcter social”

Amb els vots a favor del grup socialista i en contra del Partit Popular, el plenari de l’Ajuntament de Benissanó aprovà ahir els pressupostos municipals per l’any 2017. Els comptes municipals de “caràcter social” ascendeixen a 1,9 milions d’euros.

El regidor d’Hisenda, Luis Oliver, destacà que, estos són uns pressupostos de “caràcter social”, on per a l’any 2017 la partida de polítiques socials es vorà incrementada en un 39,4%, dotant en 10.000€ el servei d’ajuda domiciliaria per a les persones majors i de capacitat reduïda.

Per altra banda les ajudes individuals d’emergència s’incrementen fins arribar a 7.000 euros i es crearà una partida per pal·liar els problemes de pobresa energètica entre les famílies més necessitades.

“Els governs municipals som els més pròxims a la gent i en moments de dificultat com el que ara ens toca viure cal ajudar a les persones i famílies amb menys recursos” ha declarat el regidor d’Hisenda Luis Oliver.

El socialista assenyala que este pressupost permetrà a Benissanó “seguir per la senda de la recuperació econòmica, reduint el deute que ens trobàrem en juny de 2015 de 4.100.000 euros en més de 330.000 euros en un any i mig”.

En el tancament de la sessió plenària, l’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, es comprometé a obrir la configuració dels pressupostos del pròxim any a la societat civil del municipi, per què de manera progressiva es comencen a elaborar uns pressuposts participatius. “Açò ho portàvem al programa electoral i tinc la intenció de poder-ho realitzar de cara als pressupostos de 2018”.

No hi han comentaris

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · C/Belgrado, 17 · La Pobla de Vallbona · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en