Julián Vidal i Carles Subiela, premis Castell de Benissanó

L’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, va destacar l’altruisme del metge i de l’empresari

A la Sala Noble del Castell de Benissanó, joia gòtica dels finals del segle XV, plena de gom a gom, es procedí el passat dissabte al lliurament per part de l’alcaldessa dela localitat, Amparo Navarro, dels XV Premis Castell de Benissanó. A lácte assistiren l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, i el diputat nacional del PP Juan Vicente Pérez.

En la present edició han recaigut en les figures de Julián Vidal Navarro, Premi Castell de Benissanó a la trajectòria personal i professional en el camp de la Cooperació Internacional i la Salut i en Carles Subiela Ibáñez, Premi Castell de Benissanó a la trajectòria personal i professional en el camp de la Cultura i la Música.

La vetlada s’inicia amb la interpretació d’una dansa oriental, seguida per la projecció d’un vídeo on es recollien els principals trets dels guardonats. Una volta entregats els premis, els dos guardonats i l’alcaldessa s’adreçaren al públic assistent amb paraules plenes de sentiment, tal i com corresponia donat l’alt grau d’implicació amb les persones més desfavorides de la societat que sempre han demostrat al llarg de la seua vida Carles Subiela i Julian Vidal.

L’alcaldessa de Benissanó, recordà al seu discurs, que “si alguna cosa volíem premiar hui, era l’altruisme de Carles i Julián en un món obsessionat en l’ individualisme i el culte al jo, en un món on les oportunitats depenen del lloc on has nascut. Això fa, que el guardó que hui entreguem a Julián i Carles prenga més valor i més grandesa si cal. Tots dos, són mereixedors d’un guardó de l’alçada del Castell del nostre poble”.

En acabar l’acte, tots dos, signaren al llibre d’honor de l’Ajuntament de Benissanó.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà