La Diputació estudia millorar la seguretat vial en l’accés al municipi

L’alcaldessa de Benissanó trasllada la necessitat de col·locar balises a en un tram de la carretera de titularitat municipal

L’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, ha traslladat al diputat de Carreteres, Pablo Seguí, la necessitat de realitzar unes millores que contribuïsquen a millorar la seguretat vial en el tram que uneix la rotonda d’accés al municipi amb una de les zones residencials amb senyalització i balises per a reduir la velocitat dels vehicles.

Navarro ha explicat que la carretera, de titularitat municipal, “es troba en una zona en la qual és habitual veure a gent passejant o a xiquets jugant, i en la qual seria necessari col·locar una senyalització específica i balises que induïsquen als vehicles a reduir la velocitat”.

La inversió que el consistori estima que seria necessària és de 4.500 euros, una quantitat que, no obstant açò, no és capaç d’assumir “a causa de l’enorme deute que s’arrossega d’anys anteriors i el pagament dels quals compromet per complet el pressupost municipal”, ha detallat Navarro.

El diputat de Carreteres ha traslladat a l’alcaldessa el seu compromís de cercar una solució que permeta a Benissanó dur a terme aquesta actuació. “Si be no es tracta d’una carretera de la Diputació, i per tant, no tenim competència directa per actuar, sí és clar que es tracta d’una intervenció necessària per a garantir la seguretat i el benestar dels veïns i veïnes de Benissanó, un objectiu que des de la Diputació considerem que és prioritari”.

En aquest sentit, Seguí ha afegit que, en situacions en les quals, com en aquest cas, els ajuntaments “no tenen els mitjans suficients per a donar resposta per ells mateixos a les necessitats dels seus veïns, és el compromís d’aquesta institució posar-nos al seu costat per a cercar conjuntament una solució”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà