300 banderoles de les Alfàbegues per engalanar els carrers de la ‘Rodà’

alfabegues

Es podran recollir gratuïtament en l’Ajuntament de Bétera

Els veïns dels carrers de Bétera, per on passarà la processó de les Alfàbegues el proper 15 d’agost, disposaran d’una banderola commemorativa de les festes per a penjar-la al balcó o a les finestres. L’objectiu és engalanar les façanes rememorant el passat, quan els beterans i les beteranes pintaven de blanc les cases antigues i arreglaven els carrers davant de l’arribada del dia gran de les Alfàbegues, les Obreres i els Majorals.

Tots els ciutadans dels vials per on “rodaran” les plantes gegants rebran esta setmana una carta de l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, de la regidora de Festes i Tradicions, Raquel Puig, i del regidor de Turisme i Patrimoni, Joano Baudés, en la qual des del consistori se’ls demana la col·laboració per enganxar les pancartes a les façanes de les vivendes.

Les banderoles es podran recollir gratuïtament en les dependències municipals de l’ajuntament els dies 9, 10 i 11 d’agost, en horari de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores. En arreplegar les banderoles els veïns rebran un altre detall en agraïment a l’esforç i la cooperació per fer gran la festa.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà