Luis Serrano Alarcón, director de la Banda de Música de Bètera, guanya el premi a la Millor Edició de Música Clàssica als Premis Nacionals

El compositor Luis Serrano Alarcón, en l’actualitat director de la Banda de Música del Centre Artístic Musical de Bétera, ha estat guardonat en els Premis de la Música 2011 en l’apartat a la ‘Millor Edició de Música Clàssica’, per l’obra ‘Duende’.

El Camp de TúriaAnna Alemany

Estos premis estan organitzats per l’Acadèmia de les Arts i la Música, varen ser creats en 1996 per la Societat d’Autors i Editors (SGAE) i per la Fundació Autor, tot amb la col·laboració de la Societat d’Artistes Intèrprets i Executants (AIE).

L’obra ‘Duende’, editada per l’editorial Piles, va ser composada per Luis Serrano Alarcón per encàrrec de la Symphonic Wind Ensemble de l’University of St. Thomas, agrupació que la va estrenar el 7 de març de 2010, baix la direcciódel seu mestre titular, Matthew George, a Minesota (als Estats Units). L’obra s’ha interpretat també en Sao Paulo (Brasil) i Chicago (EUA).

‘Duende’ ha sigut estrenada en Espanya per la Banda Simfònica del Centre Artístic Musical de Bétera, baix la direcció del propi Luis Serrano Alarcón, el passat 9 d’abril de 2011, a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Bétera. També ha estat interpretada pel Centro Instructivo Musical ‘La Armónica’ de Bunyol, el passat 7 de maig de 2011, on també va ser dirigida pel propi autor.

La gala d’entrega del Premis de la Música 2011 tindrà lloc el proper 18 de maig, al Teatre Arteria Coliseum de Madrid, i serà retransmesa en directe per La 2, a partir de les 22:00 hores.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà