La ‘Coalició Compromís’ denuncia que el Consell “no ha previst cap inversió directa a Bétera en 2012”

Des de la ‘Coalició Compromís’ de Bétera es denuncia “l’abandonament sistemàtic que patix, any rere any, el poble de Bétera en els pressupostos de la Generalitat Valenciana”.

José García

Segons asegura la portaveu del grup municipal de la ‘Coalició Compromís’ de Bétera, Cristina Alemany, “amb estos pressupostos queda clar que Bétera no és una prioritat per al govern popular de la Generalitat Valenciana”.

“No apareix cap inversió directa en els pressupostos del 2012 que beneficie el nostre poble. És sorprenent que el PP de Bétera, que porta des de 2003 governant al nostre municipi, no haja pressionat al govern de la Generalitat Valenciana, també del PP, perquè els pressupostos incloguen alguna inversió per a Bétera”, ha criticat Alemany.

Des de la ‘Coalició Compromís’ s’han presentat dos esmenes d’addició als pressupostos de la Generalitat Valenciana, a través del grup parlamentari a les Corts Valencianes, en què sol·licita la inclusió de dos projectes per a 2012.

La primera esmena es demana incloure el projecte de millora de la Línia 1 del Metro, en el tram Bétera-Psiquiàtric. Segons explica Alemany, “este punt va ser una de les propostes electorals de la nostra formació a les últimes eleccions locals i autonòmiques. A més, fa molts anys que reclamem estes millores. En els últims dos anys i mig, hem presentat 3 mocions i més de 5 preguntes a l’exconseller i a l’actual consellera d’Infraestructures, per demanar que augmente la freqüència de pas del metro, que cada vegada té més usuaris.”

La segona esmena, destinada a la millora de les infraestructures educatives del poble, es reclama l’inici de les obres del segon centre d’educació primària. “En l’actualitat, les infraestructures educatives que té Bétera no són suficients per cobrir la demanda de places; però el pitjor de tot és que la situació s’agreujarà a mesura que passen els anys. La Conselleria d’Educació té en les seues mans evitar que l’alumnat de primària curse l’ensenyament obligatori en barracons”, afirma Alemany.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà