EUPV reclama a Les Corts que es doten pressupostàriament i s’executen le obres de la variant de la CV-310, al seu pas pel casc urbà

El portaveu d’EUPV a Bétera, Luis Poveda, ha explicat què Marga Sanz i Marina Albiol, diputades de la seua formació a Les Corts, han presentat una proposició no de llei per instar al Consell a què “dote pressupostàriament la variant de la carretera CV-310, al seu pas pel casc urbà de Bétera, i què l’execute durant l’any 2012”.

José García

A eixa proposta es recorda què al projecte de la Ronda Nord, una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Estratègiques (PIE) 2004-2010 elaborat per la Generalitat Valenciana, es va incloure la  construcció d’una variant de la carretera CV-310, al seu pas pel cas urbà de Bétera i enllacar-la amb els municipis veïns de la Calderona.

S’afig en eixa proposició què “la no execució de l’esmentada variant fa que la carretera siga suportant diàriament un nivell molt elevat de vehicles al seu pas pel casc urbà de la localitat, amb el conseqüent risc per els veïns i veïnes de Bétera. Igualment l’obligació  d’haver de travessar la població fa que els ciutadans i ciutadanes que es dirigeixen cap a Nàquera, Serra, Olocau i altres localitas de la Calderona, patisquen retards i embussos  innecessaris, amb el conseqüent malestar i perjudici que eixa situació comporta”.

Per tot això, des d’EUPV es reclama què el Consell “dote pressupostàriament a esta variant de la carretera CV-310, al seu pas pel casc urbà de Bétera, i que eixes obres s’executen durant l’any 2012”.

 

2 Comments
  1. Parece ser que la izquierda se mueve en Betera Unos mas atrasados que otros pero en la misma direccion.Poneros las pilas y recordarles que lo que se promete en campaña se debe de cumplir

  2. Los socialistas de Bétera agradecemos el a EUPV, que haya dado su apoyo a la moción que el PSOE presentó al pleno del Ayuntamiento de Bétera con fecha 29 de Agosto para que el Pleno adoptase EXIGIR al Presidente de la GVA la licitación inmediata y ejecución sin interrupciones de las Obras de la Variante Norte de la Población, habiéndose aprobado por mayoría de todos los grupos del Ayuntamiento de Bétera, el pasado 3 de octubre.
    Con esta iniciativa el PSOE cumplió una de sus promesas electorales lo que permitirá seguir con las acciones plantadas hasta su ejecución tanto de la Variante, como del desdoblamiento de la CV-336 y de la vía del metro.
    El PSOE de Bétera esta dispuesto a unir esfuerzos con cualquier colectivo que desee trabajar por el bienestar de los ciudadanos de Bétera.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà