Es constitueix l’Executiva local de la Coalició Compromís

El Camp de Túria
Coalició Compromís va elegir, el passat 23 de febrer, la seua Executiva Local a Bétera. Els representants d’esta formació política, liderada per Cristina Alemany, consideren que mamb esta elecció “és el pas definitiu de consolidació de Compromís, que té l’objectiu de liderar el canvi polític polític al nostre poble”.

José García

Cristina Alemany, cap de llista de Compromís, és la portaveu de la nova executiva, i està acompanyada per Enric Marzo com a secretari de Finances, Daría Terráez de Sectorial, Raquel Puig d’Organització, Miquel Calvet de Comunicació, Neus Sánchez Institucional i Ángel Rivero com a responsable de Joves.

Tots els càrrecs varen ser triats amb el suport pràcticament unànime dels assistents a l’assemblea. L’assemblea de la Coalició Compromís també va decidir que el representant del col·lectiu al Consell General de Compromís serà Enric Àlvarez.

“Treballarem amb el teixit ciutadà per respondre a les necessitats de Bétera. Volem transformar el suport que molta gent de Bétera ens dóna en la consolidació d’una força electoral que il·lusione i que oferisca un model de futur real i viable per al nostre poble”, segons va manifestar Critina Alemany.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà