La Coalició Compromís presentarà propostes per als pròxims pressupostos locals, basades en proposicions ciutadanes

Ajuntament de Bétera

L’agrupació beterense de la Coalició Compromís ha anunciat l’arribada d’una campanya perquè els ciutadans i ciutadanes de Bétera facen arribar les seues propostes per als pressupostos de 2014. Per recollir estes idees, s’habilitarà taules informatives en diferents espais del poble i també hi ha un formulari que es pot omplir per Internet.

José García

Segons explica la portaveu de la Coalició Compromís a Bétera, Cristina Alemany, “amb esta campanya pretenem mostrar-li a l’equip de govern que el poble de Bétera té moltes coses a dir sobre els pressupostos i que els habitants volen participar de forma activa en la seua elaboració”.

Alemany afig que, amb este mètode, “els veïns Bétera podran dir quines partides són prioritàries per a ells, en quins nous projectes creuen que s’hauria d’invertir i per què, on centrarien les retallades o qualsevol idea que consideren d’utilitat per als pròxims pressupostos de Bétera”.

Així, fins al pròxim 16 de noviembre, la Coalició Compromís de Bétera recollirà estes propostes i les entregarà totes (siguen o no assumides per esta formació política, segons expliquen fonts d’eixe partit opositor) per registre d’entrada en l’Ajuntament, dirigides a l’alcalde de Bétera.

Alemany explica que a Coalició Compromís volen que els pressupostos de Bétera “siguen, per primera vegada, participatius”. Per poder aportar les propostes ciutadanes es demana a la gent ser major de 16 anys.

Es podrà aportar propostes acudint a alguna de les taules que este partit habilitarà per diferents zones del poble i també de manera telemàtica (a la web (betera.compromis.ws/tupotsdecidir). Tanmateix es pot acudir a la seu de la coalició (C/ José Miralles, 16), que estarà oberta tots els dilluns de 19:00 a 20:30 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà