Compromís reclama a la Generalitat Valenciana millores en educació, sanitat i infraestructures

Compromís demana desdoblar la Línea 1

La Coalició Compromís per Bétera ha presentat 18 esmenes als pressupostos de la Generalitat Valenciana per al 2014 que reclamen millores en educació, serveis socials, sanitat i infraestructures, per tal de pal·liar la manca d’inversions directes a aquest municipi del Camp de Túria. La portaveu d’aquesta formació política, Cristina Alemany, ha afirmat que “com de costum, un any més, els pressuposts de la Generalitat Valenciana evidencien el desinterés del PP per Bétera”.

I.G.

Així, pel que fa a l’àmbit educatiu, Coalició Compromís ha sol·licitat la construcció d’un nou institut i l’ampliació de l’oferta de cicles formatius de l’Institut Les Alfàbegues. De fet, Alemany ha assenyalat que “la cessió dels terrenys en què es pensa construir el nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) ja està feta, però no es veu cap moviment que indique que en breu s’iniciarà la seua construcció”.

En matèria sanitària aquesta formació política ha incidit en la necessitat de millorar i ampliar el centre d’especialitats de Burjassot, la finalització de l’Hospital de Llíria a més dotar pressupostàriament una partida per a la creació d’una línia de transport que comunique amb l’hospital tots els pobles vinculats, perquè “l’actual servei de transport públic no cobrix esta necessitat.”.

Al capítol d’infraestructures, a més de l’Hospital de Llíria, Coalició Compromís ha demanat incloure l’ampliació del servei d’autobusos que actualment fa el trajecte València-Mas Camarena i que aplegue fins al nucli urbà; el desdoblament de la línia 1 en el tram Masies-Bétera, per tal d’augmentar la freqüència de pas dels combois i l’ampliació de la depuradora d’aigües residuals que abastix aquesta població.

Per últim, aquesta formació política de Bétera ha demanat l’acondicionament de la Casa Nebot com a centre de dia i la dotació per a l’equipament i serveis necessaris per al seu funcionament i han denunciat que “l’Ajuntament, amb els diners de tots, féu en l’edifici de Casa Nebot una inversió considerable; que esta totalment infrautilitzada” i així “cada dia es perden diners en esta inversió”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà