L’Ajuntament ret homenatge a Àngeles Ricart pel seu centenari

Ángeles Ricart rep l'hometatge pel seu cent aniversari

El Consistori d’esta localitat del Camp de Túria ha homenatjat a Ángeles Ricart pel seu 100 aniversari. De fet, aquesta veïna nascuda a Bétera el 1914 va rebre la visita per part de l’alcalde del municipi, German Cotanda, qui li va fer entrega d’un ram i d’un pergamí commemoratiu de tan senyalada efemèride.

I.G.

Cal destacar que, Ángeles Ricart compta amb un bon estat de salut llevat de les diferents dificultats físiques pròpies de l’edat i va expressat la seua gratitud a l’alcalde “per aquest reconeixement institucional”. Durant la conversa la dona centenària va recordar com “preparava amb la seua avia les alfàbegues per a les festes d’agost”, tan típiques d’aquesta localitat.

Junt a l’alcalde també van visitar a l’enyorable àvia, el concejal de Serveis Socials de la localitat, Josep Enric Alcàcer. Un acte que va estar ple d’afecte al qual es van sumar familiars i amics. De fet Ángeles compta amb una vida plena d’anècdotes i de vivències d’allò més interessants. Uns contes que ha sabut transmetre als seus quatre fills, als més de 20 néts, així com dels besnéts i rebesnéts que té la muller més longeva de Bétera.

No hi han comentaris

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · C/Belgrado, 17 · La Pobla de Vallbona · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en