Continuen les presentacions de les falleres per a 2014

Segueixen les presentacions de les falleres per a les festes josefines de 2014

Les falles de Bétera segueixen presentant les seues falleres majors per a 2014. Així, la nena Raquel Bravo va estar nomenada Fallera Major Infantil de la Falla Gran Via de l’Est el passat 18 de gener. Per la seua banda, aquest cap de setmana passat va ser el torn de la Falla Gran Via del Sur la que va exaltar a les seues representants per a les festes josefines, sent nomenada Fallera Major, Sandra Martínez i Fallera Major Infantil, la nena Paula Hernández.

I.G.

Els actes d’exaltació d’ambdues falleres, celebrats a la Casa de la Cultura d’aquesta localitat, varen contar amb la presència de l’alcalde dl municipi, German Cotanda, i del regidor de Festes, Francisco Martínez. Per una banda, la Falla Gran Via de l’Est, a més de coronar Raquel Bravo Fallera Major infantil, també va procedir a la nominació de Víctor Bonastre com a President Infantil 2014.

Per altra banda, la Falla Gran Via del Sur va celebrar aquest proppassat dissabte 25 de gener l’exaltació de la seua Fallera Major i la Fallera Major Infantil, un honor que va recaure en la persona la noia Sandra Martínez i de la nena Paula Hernández, respectivament. Unes falleres que varen estar acompanyades en tot moment pels seus respectius presidents, Vicent M. Miret i Asier Fuster

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà