Es celebra la primera edició de la ‘Setmana Gastronòmica’

I Jornades Gastronòmiques de Bétera
La regidoria de Turisme de l’Ajuntament, amb col·laboració amb restauradors de la localitat, ha organitzat la ‘I Setmana Gastronòmica’ de Bètera. Aquesta iniciativa s’ha impulsat per fomentar l’hostaleria i dinamitzar el sector de la restauració local. A la edició inicial, que es celebrarà des del 17 al 22 de febrer,  hi participen quatre restaurants.

Jesús Pérez

Els locals, amb l’objectiu de donar a conèixer la seua cuina, han col·locat els seus menús  a 16 euros (IVA inclòs, però beguda apart). Els menús es podran degustar al migdia. Perquè la promoció arribe el més lluny possible, s’estan repartint tríptics i cartells de les Jornades Gastronòmiques.

Aquesta iniciativa continua la promoció que la població ha fet de la seua hostaleria local amb ‘la Ruta de la Tapa’ per “apostar per la cuina de qualitat de Bétera, ja que tenim la sort de comptar amb magnífics restaurants, i açò és un gran atractiu turístic per al nostre municipi que està molt prop de València”, com ha destacat la regidora de Turisme, Victoria Cremades.

A més, la regidora popular ha manifestat que espera que “l’experiència siga positiva, tant per als restaurants participants com para qui s’anime a acudir a degustar els seus menús, i tinguem ocasió de repetir-la, aprofitant els increïbles preus d’aquesta cuina tan cuidada”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà