El municipi celebra la ‘Setmana de la Dona’ amb diversos tallers i activitats

Les dones realitzen l'activitat dels Cupcakes.

Des d’aquest passat dilluns i fins el pròxim divendres, la regidoria de la Dona de l’Ajuntament de Bètera, juntament amb l’associació Dones Progressistes i l’associació d’Ames de Casa Tyrius, està organitzant diferents actes per celebrar la ‘Setmana de la Dona’.

Jesús Pérez

En els pròxims dies, el consistori va a continuar en una sèrie d’activitats que van començar el passat dilluns amb un taller d’automaquillatge a la Casa Nebot i un concurs de cupcakes celebrat ahir, també a la Casa Nebot.

En el dia de hui, les dones podran fer de matí de 10:30 a 11:30 una classe de Zumba, per tonificar el seu cos a través de la música. Per la vesprada, aquelles que no van poder assistir al taller d’automaquillatge, ho poden fer de 17:30 a 18:30.

Demà dijous dia 6, de matí es celebrarà una ‘Volta a Peu’ des de ‘El Portó’, la seu de les ames de casa de la població, i que finalitzarà al poliesportiu municipal. La eixida serà a les 9:30 i tots aquells que participen hauran d’abonar un euro. Posteriorment, es farà un desdejuni. Al torn de vesprada, des de les 17:30 a les 20:00 s’impartirà un curs per saber controlar els impulsos de menjar per satisfer més allò que la pròpia fam.
 
I el darrer dia de la programació, el divendres 7, portarà de matí, de 10:30 a 11:30 una nova classe de Zumba; de vesprada, una conferència de les Dones Progressistes de Bètera a les 18:00 i els actes de celebració de la ‘Setmana de la Dona’ es tancaran amb un sopar amb espectacle, a les 22:00 hores.
       
La regidora de la Dona, Mª José Roig, ha destacat que els actes es fan per reconèixer la figura de la dona emprenedora, que es farà mitjançant l’entrega d’un diploma a totes les dones que hagen obert un negoci el passat 2013 al sopar de cloenda d’actes. A més, ha qualificat les activitats que es desenvolupen al programa com “molt interessants”.

Per últim, la regidora ha volgut reivindicar la igualtat entre sexes. “Açò és aconseguir la total equiparació entre homes i dones en l’accés al treball i la remuneració del mateix”, ha finalitzat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà