Les falles indulten els Ninots i es celebra cels Carnestoltes

Les autoritats falleres nomenen els Ninots.

El passat divendres 28 de febrer, les cinc falles de Bètera van decidir quins serien els seus respectius candidats a ‘Ninots indultats’. Totes les comissions van fer una cercavila, acompanyades dels seus respectius ninots fins l’Ajuntament vell, on s’exposaran les figures que s’han decidit lliurar de la ‘cremà’, en l’Exposició del Ninot.

Jesús Pérez

Les Falleres Majors, Mª José Granell i Paula Ros; la Junta Central Fallera i el regidor de Festes, Paco Martínez, van rebre els ninots de mans dels màxims representants de cadascuna de les comissions. L’Exposició del Ninot s’inaugurarà al dissabte 8 de març a les 18:00 hores, unes hores abans que es realitze la ‘crida’, a les 23:30.

L’Exposició del Ninot estarà oberta al public des del dissabte 8 fins al divendres 14 de 17:00 a 20:00 i qui la visite, podrà votar quin ninot considera que ha de ser indultat de les flames el dia de la ‘cremà’.

Desfilada de carnestoltes
 
D’altra banda, també el passat divendres, de vesprada, es van celebrar els Carnestoltes 2014, en una cercavila des de l’Albereda fins la plaça del Castell del poble, on es van lliurar els diplomes als millors disfraços elegits per les Obreres i el president dels Majorals.     
 
Celebració de les Carnestoltes de Bètera.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà