Les Falles 2017 coneixeran el dissabte a la Fallera Major Infantil

Les xiquetes de Bétera Lluna Alejo i Villora i Carla Gasent i Capuz  hauràn de ser avaluades pel jurat enviat des de Junta Central Fallera

Bétera coneixerà el dissabte 4 de juny a la Fallera Major Infantil per ales Falles 2017. Les xiquetes Lluna Alejo i Villora i Carla Gasent i Capuz  hauràn de ser avaluades pel jurat enviat des de Junta Central Fallera de València. La elegida acompanyarà a Julia Garrido i Montagut, única candidata a Fallera Major de Bétera i que es convertia directament en la màxima representant de la festa fallera del municipi.

En aquesta edició en tancar el procés de presentació de candidatures a Fallera Major Infantil de Bétera, hi havia dos  noms: Lluna Alejo i Villora i Carla Gasent i Capuz les quals hauràn de ser avaluades pel jurat nomenat a l’efecte i enviat des de Junta Central Fallera de València.

Tant les candidates com els seus pares seran entrevistats pel jurat entre altres proves.

La jornada donarà inici a les 11.00 hores amb la recepció del Jurat avaluador per l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, la regidora de Festes i el president de la Junta Local Fallera. Seguidament el jurat coneixerà a Lluna i Carla, candidates infantils a Fallera Major, i donaran inici les proves al Saló de plenaris del Castell de Bétera.

Algunes de les proves a què seran sotmeses seran entrevistes individuals i col•lectives tant davant del públic com en privat i desfile amb la indumentària valenciana. En acabar les proves protocol•làries les xiquetes podran canviar-se abans de dinar amb el jurat.

En acabar, el jurat es traslladarà a l’Ajuntament de Bétera per reunir-se i emplenar l’acta amb el nom de l’afortunada la qual serà entregada a l’alcaldessa. A les 17.00 hores arribarà el moment de la telefonada des del despatx de l’alcadessa en presencia de la regidora, del jurat i de la Junta Local.

Cristina Alemany obrirà el sobre i donarà a conèixer el nom de la xiqueta que representarà a Bétera i a les seues falles i la comitiva es traslladarà en primer lloc a donar l’enhorabona de forma personal a la xiqueta elegida i a continuació es reuniran amb Julia Garrido, Fallera Major de Bétera 2017, per a proclamar-les oficialment i fer-lis entrega del mocador de Junta Local Fallera.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà