Les Falles 2017 coneixeran el dissabte a la Fallera Major Infantil

Les xiquetes de Bétera Lluna Alejo i Villora i Carla Gasent i Capuz  hauràn de ser avaluades pel jurat enviat des de Junta Central Fallera

Bétera coneixerà el dissabte 4 de juny a la Fallera Major Infantil per ales Falles 2017. Les xiquetes Lluna Alejo i Villora i Carla Gasent i Capuz  hauràn de ser avaluades pel jurat enviat des de Junta Central Fallera de València. La elegida acompanyarà a Julia Garrido i Montagut, única candidata a Fallera Major de Bétera i que es convertia directament en la màxima representant de la festa fallera del municipi.

En aquesta edició en tancar el procés de presentació de candidatures a Fallera Major Infantil de Bétera, hi havia dos  noms: Lluna Alejo i Villora i Carla Gasent i Capuz les quals hauràn de ser avaluades pel jurat nomenat a l’efecte i enviat des de Junta Central Fallera de València.

Tant les candidates com els seus pares seran entrevistats pel jurat entre altres proves.

La jornada donarà inici a les 11.00 hores amb la recepció del Jurat avaluador per l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, la regidora de Festes i el president de la Junta Local Fallera. Seguidament el jurat coneixerà a Lluna i Carla, candidates infantils a Fallera Major, i donaran inici les proves al Saló de plenaris del Castell de Bétera.

Algunes de les proves a què seran sotmeses seran entrevistes individuals i col•lectives tant davant del públic com en privat i desfile amb la indumentària valenciana. En acabar les proves protocol•làries les xiquetes podran canviar-se abans de dinar amb el jurat.

En acabar, el jurat es traslladarà a l’Ajuntament de Bétera per reunir-se i emplenar l’acta amb el nom de l’afortunada la qual serà entregada a l’alcaldessa. A les 17.00 hores arribarà el moment de la telefonada des del despatx de l’alcadessa en presencia de la regidora, del jurat i de la Junta Local.

Cristina Alemany obrirà el sobre i donarà a conèixer el nom de la xiqueta que representarà a Bétera i a les seues falles i la comitiva es traslladarà en primer lloc a donar l’enhorabona de forma personal a la xiqueta elegida i a continuació es reuniran amb Julia Garrido, Fallera Major de Bétera 2017, per a proclamar-les oficialment i fer-lis entrega del mocador de Junta Local Fallera.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · C/Belgrado, 17 · La Pobla de Vallbona · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en