La Fira del Comerç comptarà amb la participació de mig centenar d’establiments a l’Albereda

Les urbanitzacions de Bétera Torre en Conill i Mas Camarena comptaran amb un servei d’autobús durant el cap de setmana

Els  dies 17, 18 i 19 de juny el municipi de Bétera acollirà la novena edició de la Fira del Comerç, en la qual 47 establiments donaran a conéixer la seua oferta comercial i de serveis, amb representació de pràcticament totes les activitats comercials que es realitzen a Bétera.

El divendres a les 19.30 hores  està previst l’acte oficial d’inauguració de la IX Fira del Comerç de Bétera a càrrec del director General de Comerç i Consum, Natxo Costa, i la clausura serà el diumenge 19 a les 14.00 hores.

Este any la fira torna al seu lloc tradicional de celebració, l’Albereda i les urbanitzacions de Torre en Conill i Mas Camarena comptaran amb un servei d’autobús durant el cap de setmana perquè puguen visitar la fira, ja que s’espera un gran èxit d’afluència en aquestes jornades organitzades per la Regidoria de Comerç-Afic i l’Associació de comerciants de Bétera.

El regidor de Comerç, Augusto Sevilla, ha subratllat la importància que té el comerç local com a activitat econòmica en tot municipi, “establiments on podem trobar productes de primera qualitat i, sobretot, una relació de proximitat i personalitzada”, ha indicat.

En aquest sentit, Sevilla es mostra totalment involucrat en el desenvolupament de polítiques que permeten la persistència a Bétera d’aquestes activitats que “també ajuden a vertebrar el municipi”.

El regidor convida a tots els veïns  de Bétera a participar en aquesta “interessant activitat que a més de ser un encontre amb els comerços de Bétera, oferirà una sèrie d’activitats on tot el món podrà gaudir d’un cap de setmana divertit”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà