Obri el parc d’oci i divertiment per a gossos

L’Ajuntament de Bétera ha invertit 89.000 euros en la infrastructura junt a les dependències de la Policia Local

El parc d’oci per a gossos de Bétera ha obert hui les portes en el sector R-1, junt a les dependències municipals d’Urbanisme i de la Policia Local. Es tracta d’una zona de gespa, arbrat i terra amb totes les dotacions necessàries, bancs, fanals, font, papereres i tanques, perquè els animals i els seus propietaris gaudisquen d’una superfície d’esplai de 3.500 m2.

La infrastructura fou projectada per l’anterior equip de govern i l’ha executada l’actual, amb una inversió pròxima als 89.000 euros.

Diferents regidors de la corporació municipal, encapçalats per l’alcaldessa Cristina Aleman, i usuaris amb els seus gossos han assistit hui a l’obertura de la instal•lació. “S’ha quedat molt bé i amb molta capacitat, igual en el futur algun arbre més li vindria bé”, ha explicat el veí Enrique Casañ mentre el seu llaurador eetriever es familiarizava amb el parc i amb la resta d’animals.

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha manifestat que “ara la ciutadania té un espai habilitat per a poder gaudir amb la companyia dels gossos”.

No hi han comentaris

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · C/Belgrado, 17 · La Pobla de Vallbona · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en