Obri el parc d’oci i divertiment per a gossos

L’Ajuntament de Bétera ha invertit 89.000 euros en la infrastructura junt a les dependències de la Policia Local

El parc d’oci per a gossos de Bétera ha obert hui les portes en el sector R-1, junt a les dependències municipals d’Urbanisme i de la Policia Local. Es tracta d’una zona de gespa, arbrat i terra amb totes les dotacions necessàries, bancs, fanals, font, papereres i tanques, perquè els animals i els seus propietaris gaudisquen d’una superfície d’esplai de 3.500 m2.

La infrastructura fou projectada per l’anterior equip de govern i l’ha executada l’actual, amb una inversió pròxima als 89.000 euros.

Diferents regidors de la corporació municipal, encapçalats per l’alcaldessa Cristina Aleman, i usuaris amb els seus gossos han assistit hui a l’obertura de la instal•lació. “S’ha quedat molt bé i amb molta capacitat, igual en el futur algun arbre més li vindria bé”, ha explicat el veí Enrique Casañ mentre el seu llaurador eetriever es familiarizava amb el parc i amb la resta d’animals.

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha manifestat que “ara la ciutadania té un espai habilitat per a poder gaudir amb la companyia dels gossos”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà