Olga Coscollar, elegida obrera fadrina

Majorals i obreres de 2016 i de 2017 recorregueren ahir els carrers de Bétera fins arribar a la urbanització el Portó

Majorals i obreres de 2016 i de 2017 recorregueren ahir els carrers de Bétera fins arribar a la urbanització el Portó. Allí es descobrí el nom que amagava la bolleta recollida a l’església de la Puríssima Concepció. Olga Coscollar recollia de Sandra Bravo l’encàrrec de ser la pròxima obrera fadrina que acompanyarà a Marieta Ricart (l’altra obrera fadrina) i a Pilar Ros i Amparo Lull (les obreres casades) en les festes de l’any que ve.

Fou igual que en el primer intent (el que no quallà amb Ana Garijo) però amb un major protagonisme per a l’escollida, perquè no es triaven quatre obreres i sí una sola: l’obrera fadrina que faltava.

Després de visitar l’església de la Puríssima Concepció l’obrera fadrina de 2016, Sandra Bravo, recollia la bolleta i s’iniciava la cercavila pels carrers i avingudes de Bétera amenitzada per la xaranga ‘Xe que bo’.

Finalment, els festers paraven davant d’una de les vivendes de la urbanització el Portó. Allí, la jove Olga Coscollar rebia la notícia i s’abraçava a tots i cadascuns dels integrants de la seua família i amb la resta d’obreres de 2017: Marieta Ricart, Amparo Lull i Pilar Ros i  amb el grup de majorals capitanejats pel seu president, Vicent Bes Rausell.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà