La Fira del Comerç arranca el divendres amb 50 expositors

El certamen reivindica l’ocupació de qualitat, l’atenció personalitzada i la identitat com a poble de Bétera

El comerç de Bétera celebra el pròxim cap de setmana la IX edició d’una fira que vol convertir-se en una trobada familiar. L’Albereda s’omplirà d’un fum d’activitats per a totes les edats, amb tota classe de productes i servicis dels comerços locals repartits en 50 expositors. Per a facilitar la participació ciudadana, hi haurà servici d’autobús gratuït, amb parades a Mas Camarena i Torre en Conill.

El regidorde Comerç, Augusto Sevilla (Asamblea Bétera Ciudadana) ha agraït la implicació de l’Associació de Comerciants de Bétera per a organitzar el certamen.  “Es molt important realitzar les nostres compres al poble perquè una de les principals activitats econòmiques que dóna ocupació de qualitat és el xicotet comerç, a diferència de la precarietat laboral que generen les grans superfícies”.
 
Des de les 18.00 hores del divendres fins a les 14:00 hores del diumenge, els assistents tindran l’oportunitat de conéixer de primera mà i amb totes les facilitas el teixit comercial beterà. L’ajuntament ha treballat en col.laboració amb l’Associació de Comerciants de Bétera per a un certamen en què també participen la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial.

Es tracta d’una fira per a disfrutar en família, amb castells unflables, galeria de bombers de la Diputació, i prendre conciència. El regidor de comerç reivindicà l’atenció personalitzada en les botigues. Augusto Sevilla es preguntà: “Què seria del nostre poble sense el xicotet comerç? Seria un municipi molt trist, sense l’activitat que genera als carrers, el moviment de gent, una forma de viure tan característica del caràcter mediterrani”.
 
La Fira, que acabarà diumenge a les 14:00h, serà inaugurada divendres pel director general de Comerç, Natxo Costa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà