‘OUIEA’, nou disc de Rapsodes

 

Rapsodes presenten nou disc ouiea al camp de túria

Rapsodes, formació de hip hop del Camp de Túria, presentarà en març el seu segon disc “OUIEDA”, un nou treball on s’atreviran amb novedoses barreges de distints estils musicals.

Pau Tineo

Una vegada més, les fronteres musicals s’esmicolen, cap estil harmònic escapa de les remescles dels Rapsodes: rock, swing, dance i fins i tot música clàssica s’incorporen a l’inconfundible elenc vocal d’Andreu, Kpoll i Mireia, portant el seu “electro hip hop orgànic” a un terreny més madur i elaborat. Però no vos asusteu, els Rapsodes es presenten més punyets i bandarres que mai, amb una bona fornada de lletres i rimes que naveguen entre l’ingeni i la provocació, tot mantenint el valencià com a principal llengua d’expressió, encara que també s’atreveixen amb l’anglés en un parell de temes.

Amb el temps aquesta avanguardista formació del Camp de Túria ha anat bastint una bona xarxa d’amistats a dalt i baix dels escenaris, i això quedarà reflexat al nou treball: grups de la talla de Desechos, Orxata Sound System, In*Digna, El Papado, Aspencat, Lilit i Dionís o Make Some Are Us els acompanyen en aquest disc que s’està enregistrant als estudis Mésdemil.

La presentació oficial del nou treball de Rapsodes serà el dia 17 de març a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Burjassot, al concert Falles que donarà el tret de sortida de la Gira 2011, Festival Itinerant de Música en Valencià organitzat per Reviscola, l’entitat de joves d’Escola Valenciana. Els acompanyaran Sva-ters (formació que compta també amb un a integrant veí del Camp de Túria) els quals també presenten el nou disc “Sexe, putxero i Rock & roll”, i Benimaklet Klub Ska.

No hi ha comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.