La ‘Coalició Compromís’ fa un balanç molt positiu dels seus resultats als comicis municipals i autonòmics

Els dirigents locals i comarcals de la ‘Coalició Compromís’ han mostrat la seua satisfacció amb els resultats que ha tingut la seua formació als comicis electorals del passat 22 de maig.

José García

A Llíria, gràcies als més de 1.700 vots que va obtindre esta formació política, hi haurà tres representants de la ‘Coalició Compromís’ al consistori edetà: Paco Garcia, Rafa Cotanda i Inma Riera.

Estos representants consideren que “el treball seriós, rigorós i continuat que els nostres representants han fet durant els darrers 4 anys a la corporació local han donat el seus fruits i han conduit a refermar una nova forma de fer política, més fresa, dinàmica i pensada en la ciutadania de Llíria”.

A l’àmbit comarcal, la ‘Coalició Compromís’ també s’ha convertit en una força política de pes: a Casinos i Bétera, els seus representants són la principal força opositora als respectius governs municipals. A més, el rescolzament de la regidora d’esta formació Marines serà clau, ja que existeix un empat a regidors entre la llista més votada (PSOE) i la segona (PP).

Segons el portaveu comarcal de la formació, Paco García, “amb la ‘Coalició Compromís’ hem generat il·lusió i hem creat una gran plataforma institucional per visualitzar que tot no és blanc o negre, que hi ha altres formes de fer política, més properes, més centrades en la gent i que aposten per la felicitat de tots els dies,pel treball i pel benestar de la ciutadania”.

En l’àmbit autonòmic, les enquestes situaven fora de les Corts a la ‘Coalició Compromís’, ja què consideraven que esta formació no abastaria la xifra  mínima exigida (el 5% dels sufragis emesos). No obstant això, esta formació d’esquerres, verda i valencianisys ha aconseguit 6 diputats, amb el 7% de recolzament de l’electorat, “estant en l’aire el poder aconseguir el diputat numero 2 per Castelló, cosa que ens permetria sumar un sèptim escó al Parlament Valencià, recorda Garcia.

“Som la tercera força política valenciana, tant en vots com en representació institucional, on ha superat el 440 regidors i regidores, destacant la presència de Joan Ribó a l’Ajuntament de València”, conclouen fonts d’este partit.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà