L’oposició comença a organitzar-se als municipis de la comarca

Després de la constitució de les noves corporacions municipals als ajuntaments del Camp de Túria el dissabte, l’oposició a pobles com La Pobla de Vallbona o Llíria comença a organitzar-se i treballar

Cristina Lamoncha

A Llíria, els 5 regidors del PSPV-PSOEi els 3 de la Coalició Compromís, van prendre possessió del seu càrrec a la cerimònia que va tindre lloc el dissabte a l’edifici de Ca la Vila. El PSPV-PSOE estarà representat a Llíria per Alfred Rodilla, Carmen Feltrer, Josep Lluís Veses, Dora Català i Javier Zaragozà. ‘Compromís’ per Llíria v tindre en aquesta nova corporació municipal 3 regidors: Paco García, Rafa Cotanda i Inma Riera. També ha començat a treballar la regidora d’EUPV a Llíria, Carmen Veses, i la representant de MOVE (Elena Jiménez).

El portaveu del Grup Municipal Socialista de Llíria, Alfred Rodilla, va afirmar al seu discurs que tenen la responsabilitat “d’una lleial oposició, que ni viu de la política ni de l’Ajuntament”. Rodilla va mostrar el seu compromís “a treballar perquè tot allò que està sense resoldre es solucione de la millor manera per a la ciutadania de Llíria”. Alfred Rodilla, molt crític amb la gestió del govern del PP a Llíria en els últims quatre anys, va destacar que des de l’oposició “treballarem per fer de Llíria una ciutat millor, cosa que el PP no ha volgut en esta última legislatura”.

Paco García, portaveu de la ‘Coalició Compromís’ al municipi edetà, va reivindicar les línies d’ensenyament en valencià, després de les últimes mesures preses pel govern autonòmic. En recolzament a la campanya, els tres regidors portaven una xapa amb el lema ‘si al valencià’. Els regidors de ‘Compromís’, s’han compromès a treballar pel medi ambient, l’ocupació, el benestar i la dignitat del poble valencià.

Elena Jiménez, concejal de MOVE en el consistorio edetano, manifestó el pasado sábado que el objetivo de esta formación política es “ser la voz de todos los vecinos del municipio” y “favorecer el establecimiento del orden y la lógica en las inversiones municipales, al tiempo que se contribuye a mejorar la calidad de vida de los ciudadanos y se genera empleo”.

Pel que fa a La Pobla de Vallbona, Esquerra Unida (EUPV) estarà en l’oposició després de tres legislatures sense obtindre representació. Julio Martínez, regidor de la formació, va deixar palès al seu discurs les dificultats a les que ha tengut que fer front EUPV de la Pobla en els últims anys, i la il·lusió per aquesta nova etapa. “Pretenem fer arribar a aquest ple les propostes de tots el ciutadans i ciutadanes que vulguen que Esquerra Unida faja de vehicle de comunicació”.

Julio Martínez va instar al seu discurs a l’alcaldessa elegida, Mª Carmen Contelles, a “realitzar un esforç en el diàleg, cohesió i comunicació entre els diferents grups polítics ací representats, governant amb i per a totes i tots; fer una política responsable i sostenible, amb un exhaustiu control sobre les despeses i comptar amb les idees i suport de les associacions de la Pobla d Vallbona”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà