80.000 persones es manifesten contra les retallades socials i la corrupció

15m l'eliana el camp de túria

Les assemblees del Camp de Túria i l’Eliana van estar presents amb una columna d’unes 100 persones en la marxa europea del 19J que es va celebrar a València.

Pau Tineo
La manifestació va partir a les 17:30 hores des de múltiples concentracions en diferents llocs claus de la ciutat per a iniciar diverses columnes de manifestants i marxar cap a la plaça de l’Ajuntament, batejada pel moviment com plaça del 15 de maig. Poc a poc va quedar-se menuda per a tanta gent, que baix una forta calor, va iniciar el recorregut per Guillem de Castro, torres de Serrans, passant per Delegació de Govern on es va llegir un comunicat i acabant novament en la Plaça de l’ajuntament.

El transcurs de la manifestació va ser reivindicatiu corejant càntics com “no hi ha pa per a tant xoriço”, “que no, que no ens representen” i “el president a Picassent” entre molts altres .

A les 22:00 hores de la nit arribaven a la plaça de l’ajuntament la cua de la manifestació després d’estar caminant més de quatre hores i mitja, donant així per conclosa una de les convocatòries més nombroses de gent que es recorden a València des de les mobilitzacions contra la guerra de Iraq de a l’any 2004.

El moviment comarcal del 15M ha canviat per a este divendres 24 de juny la ubicació habitual de la seua assemblea que es ve realitzant a la Plaça de l’ajuntament de Llíria per a traslladar-la a la plaça de l’Ajuntament de Benaguasil, a les 20 hores, i així crear una rotació en els llocs de celebració i abastar tota la comarca del Camp de Túria.

1 Comment
  1. Estos lo que pasa es que no tienen trabajo y se aburren.
    Todos estos a la cola del INEM a buscar trabajo. Ah, no, que no ay. No me acordaba que el PSOE nos ha llevado a pertenecer al grupo llamado PIGS

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà