‘Coalició Compromís’ dóna el seu suport a la recollida de signatures que busca que s’aprove la ‘Dació en Pagament de la Vivenda’

Des de la ‘Coalició Compromís’ s’ha adoptar una postura favorable a la Dació en Pagament de les vivendes i, per això, s’anima als habitants de la comarca del Camp de Túria a participar en la campanya de recollida de signatures mitjançant una Iniciativa Legislativa Popular (ILP).

José García

Eixa ILP necessita 500.000 signatures per poder ser elevada al Congrés dels Diputats perquè s’abordara la seua possible tramitació i, per això, des de la formació política ‘Coalició Compromís’ s’anima a la gent a participar-hi amb les seues signatures. El portaveu comarcal d’este partit opositor, Paco Garcia, ha recordat que la Comunitat Valenciana “és la que encapçala en tota Espanya els desnonaments de vivendes amb 13.711 sentències durant 2011, una de cada quatre del conjunt de l’Estat”.

“En total, durant este període, es varen produir una mitjana de 1.142 desnonaments al mes, o el que és el mateix, es va fer fora de les seues cases a families 37 cada dia”, explica Garcia, qui cita les dades oferides del Consell General del Poder Judicial (CGPJ). En l’actualidad, els bancs es queden amb la vivenda i fan fora a les famílies que no poden pagar les quotes mensuals, però el deute d’eixa familia es manté i els desnonats continuen fent front al pagament de la hipoteca sobre un bé que no tenen.

Davant una situacióque consideren “injusta”, des de la ‘Coalició Compromís’ hann decidit posar en marxa al Camp de Túria la campanya ‘’Que no t’hipotequen la vida’, amb l’objectiu de donar suport a la Iniciativa Legislativa Popular de ‘Dació en Pagament de la Vivenda’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà