Presentat el nou Pla d’Ocupació Conjunt per a crear 5.222 llocs de treball a la provincia de València

Acte de presentació del Pla d'Ocupació Conjunt a La Beneficiencia

 

El Pla d’Ocupació Conjunt de les Administracions Públiques Valencianes, presentat en La Beneficiencia pel vicepresident de la Diputació de València Juan José Medina, tindrà un impacte segons informen de 5.222 llocs de treball  en 105 municipis de la provincia, i comptarà amb una inversió de l’entitat provincial de 1.958.250 euros.

 

Pau Tineo

 

Este pla propiciarà que els empresaris locals formalitzen, aportant un quart del seu cost, contractes laborals d’una duració mínima de tres mesos i una jornada de treball de 35 hores setmanals, i cada un serà subvencionat amb 1.125 euros dels quals cada administració aportarà 375 euros.

 

La nova iniciativa —amb una dotació pressupostària  D’un màxim de 7,5 milions d’euros— ha sigut ben valorada pels alcaldes i representants municipals que van acudir a l’acte de presentació que es va celebrar dijous passat en el citat complex cultural de la Diputació, i en el qual Medina, acompanyat de la diputada de Benestar Social i Sanitat, Amparo Mora, i del cap del departament de Cooperació, Pedro Domingo, va donar a conéixer els detalls del programa.

 

La primera edil de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, va assistir a l’acte i declarà que l’aposta conjunta és “molt positiva, ja que el principal problema de tots els municipis és la desocupació dels veïns”. “És una forma activa d’implicar-se perquè els valencians puguen tindre un futur laboral en empreses que, a més, tindran l’oportunitat de comprovar com treballen estes persones”.  “L’important —aclarix—és veure com funciona el pla i poder millorar-lo i sumar més contractes”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà