Tècnics de la Mancomunitat del Camp de Túria assessoren als centres escolars en prevenció de conductes additives

Unitat de PRevenció Comunitària en Conductes Addictives de la Mancomunitat del Camp de Túria

 

Tècnics de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat i representants dels centres escolars de la comarca han mantingut una sessió informativa per a coordinar esforços per tal de seguir fent una tasca preventiva en aquesta matèria. Mentres, la Diputació de València ha renovat el conveni de col·laboració amb l’ens comarcal del Camp de Túria per a promocionar el turisme.

 
I.G.

A la reunió han assistit més de 30 representants dels centres escolars de la comarca, que han mostrat una gran predisposició a treballar “colze a colze” amb l’ens supralocal. A més a més, l’encontre ha servit per presentar al nou equip de treball de la UPCCA, format per 6 tècnics que visitaran els diferents centres de les localitats del Camp de Túria per conèixer de primera ma la realitat de cada centre educatiu i poder donar la resposta més adequada en cada cas concret.

La presidenta de la Mancomunitat, Mari Carmen Contelles, ha destacat que “es tracta d’un dels serveis més importants que realitza l’organisme supramunicipal” i ha incidit en la importància de que tant els professionals implicats, com els menors i les seues famílies, coneguen els programes preventius que des de fa anys ve facilitant tant la Conselleria de Sanitat així com la Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció.

La Mancomunitat i la Diputació promocionen el turisme
Per altra banda, la Mancomunitat del Camp de Túria i la Diputació de València han renovat el conveni de col·laboració que mantenen estes entitats per mantenir i promocionar l’oficina de turisme de l’ens comarcal.

Contelles, ha destacat que “la Diputació de València manté el seu compromís” amb els municipis del Camp de Túria, mitjançant la col·laboració per difondre la rica oferta turística de la nostra comarca.

En virtut de l’acord, a través del Patronat Provincial de Turisme ‘València Terra i Mar’ es sufragaran les despeses de personal i material necessari per a l’adequat funcionament de l’oficina Tourist Info de la Mancomunitat, així com la promoció d’activitats de turisme d’interior a la comarca.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà