L’arròs caldós del restaurant Rossinyol de Nàquera el millor de la Comunitat Valenciana

Concurs arròs caldós de Llutxent
El restaurant Rossinyol de Nàquera guanya el tradicional concurs d’elaboració d’arròs caldos de Llutxent, que arribava a la seua desena edició, celebrat el diumenge passat al monestir el Corpus Christi de Llutxent, en el que van participar 22 establiments de tota la Comunitat Valenciana. Per darrere del restaurant naquerense va quedar Casa Picanterra de Cullera i, finalment, el tercer lloc va estar per a l’establiment la Molanjara de València.

I.G.

Els més de tres-cents convidats gaudiren del millor arròs caldós de la Comunitat Valenciana, guardó, premiat amb 500 euros, que va correspondre al restaurant Rossinyol. Un reconeixement que es suma a d’altres premis aconseguits per aquest establiment del Camp de Túria, com ara el segon lloc al ‘Concurs de fideuà’ de Gandia o el primer premi a la ‘Ruta de la tapa’ de Nàquera.

El certamen promogut pel Patronat provincial de Turisme, València, Terra i Mar, també va atorgar dos premis a les millors postres elaborades exclusivament amb caqui. En aquest apartat, cal destacar la victòria del restaurant Casa Granero de Serra, altre dels municipis de la nostra comarca que va quedar per davant del també premiat, Casa Picanterra.

En definitiva, uns guardons que reconeixen el gran treball dels restauradors del Camp de Túria, convertint-se en importants ambaixadors de l’oferta turística i gastronòmica de la nostra comarca.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà