Diputació aprova la renovació del conveni amb el Col·legi d’Advocats de València per evitar desnonaments al Camp de Túria

Protestas contra los desahucios.

La Diputació de València ha acordat en l’última reunió la pròrroga del contracte amb l’Il·lustre Col·legi d’Advocats  de València (ICAV) perquè aquest continue donant servei jurídic, mediació, intermediació i negociació sobre els préstecs i arrendaments relatius a la vivenda habitual als afectats pels desnonaments als 228 municipis de la província. L’acord entre Diputació i ICAV ascendeix a 120.000 euros anuals (30.000 per trimestre) i tindrà vigència fins el 31 de desembre. 

Jesús Pérez

Amb aquesta decisió, es pretén posar a l’abast la informació necessària perquè es puguen aconseguir acords entre les parts implicades, sense necessitat de deixar la feina de mediar  als òrgans judicials per obtindre un pacte entre els contendents.

Els interessats podran demanar la prestació d’aquest servei a l’Ajuntament on està la vivenda. Una vegada rebuda la petició, el govern municipal la remetrà al col·legi d’advocats o als partits judicials. La quantitat atorgada es valorarà segons les circumstàncies de cada cas presentat.

Els veïns dels municipis de la comarca, que tenen assignats els jutjats de Llíria i Paterna, podran rebre assessorament gratuït sobre problemes de propietat, usdefruit, arrendaments i ocupació a les delegacions de Llíria i Paterna, de 9 a 14 hores durant un mínim de dos matins i un màxim de quatre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà