El PSPV del Camp de Túria s’interessa per conèixer les necessitats dels pobles de la comarca i portar-ho després a Les Corts

Els càrrecs socialistes van visitar les inacabades obres del metro.

El PSPV del Camp de Túria va realitzar ahir dimarts unes jornades interparlamentàries per conèixer les necessitats de les diferents poblacions de la comarca, per traslladar-les després al parlament valencià, actualment tancat. Van participar tant diputats autonòmics, com senadors i edils de la formació socialista en poblacions del nostre territori.

Jesús Pérez

Per aquest motiu, els diputats autonòmics socialistes Vicent Arques i Clara Tirado, juntament amb el senador per València i alcalde de l’Eliana, Josep Maria Ángel, visitaren la inacabada línia de metro que passaria per Riba-roja de Túria, les obres paralitzades des de fa més de dos anys de l’hospital de Llíria, per finalitzar amb un dinar al municipi de Serra, on els  va rebre el secretari comarcal del PSPV i alcalde de la població, Javier Arnal, per dialogar sobre els problemes que pateixen els pobles que formen el parc natural de la Serra Calderona.

A més d’aquesta jornada interparlamentària al Camp de Túria, la formació socialista va fer unes altres a les comarques dels Serrans i el Racó d’Ademús.

El secretari comarcal del PSPV, Javier Arnal, va qualificar de “molt positives” aquestes jornades celebrades en les tres comarques “doncs ha permès conèixer millor els problemes, les demandes i les reclamacions dels ciutadans valencians davant les polítiques de l’austeritat i retallades”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà