Les comissions falleres de Riba-roja de Túria i Vilamarxant visiten la Diputació de València en el dia de la província

Imatge recepció falleres Riba-roja

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, va rebre ahir les comissions falleres de Riba-roja de Túria i Vilamarxant, amb motiu de la celebració del dia de la província de València en un acte en que es van ajuntar més de 1.500 fallers i 200 comissions de tota la província.

Jesús Pérez

La expedició de Riba-roja, va comptar amb la presència de fallers de les sis comissions del poble, i al capdavant estaven les Falleres Majors, Imma Albiach i Júlia Alberola. Al grup també estaven presents el president executiu, Francisco Ferriols; el secretari José Iranzo i el diputat i alcalde de Riba-roja, Francisco Tarazona.

Rus també va reunir-se amb les falleres de les diferents comissions de Vilamarxant. A la recepció van estar presents les representants de la falla ‘El Colp’, Alícia Castellano i Belén Eguídanos; de la comissió ‘Pensat i Fet’, Jessica Santamaria  i Soraya Arastey; i per part de la falla ‘El Pilar’, van acudir representants de la seua comissió. Les falleres van estar escortades pel batlle de la població, Vicent Betoret, i els regidors de Cultura, José Luis Garrido, i Gabriel Castellano, titular de Turisme.

La Diputació, que ofereix una subvenció pel desenvolupament de la festa, va obsequiar les diferents Falleres Majors amb un ventall i als presidents amb un mocador i un gravat al final de la recepció.

Imatge de la recepció de falleres de Vilamarxant.

No hi han comentaris

Respon

La teua adreça web no serà publicada.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 46183 · L'Eliana · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en