La nova Diputació de València presenta en Fitur 2016 la seua nova marca turística: ‘València Turisme’

El canvi de govern a l’ens provincial marca un canvi en el discurs i en les propostes provincials a Fitur

S’obri una nova etapa a la Diputació de València a la Fira Internacional de Turismo de Madrid (Fitur). Així ho varen asegurar el nou president de l’ens provincial, Jorge Rodríguez; vicepresidenta, de la Diputació de València, Maria Josep Amigó; i diputada de Turisme, Pilar Moncho. Una etapa que es marca per la promoció d’una nova marca turística (València Turisme) i un model transparent en la distribució d’ajudes entre ajuntaments, mancomunitats i entitats turístiques.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, va afirmar en Fitur 2016 que, amb la nova marca turística ‘València Turisme’, “millorem la visualització de la província de València i augmentem el nostre posicionament com a destinació turística. Volem unir el territori i aglutinador afinitats, per sumar-nos al factor autonòmic i al potencial de la ciutat de València. ‘València Turisme’ naix per a ser la nostra identificació, generar confluència, mantindre la unitat d’esforços i provocar la identitat”.

L’altre gran punt del nou projecte turístic de la Diputació de València és una nova línia de subvencions per a ajuntaments, mancomunitats i entitats turístiques que, segons Moncho, “seran diferents de les que s’han aplicat fins ara de manera arbitrària i permetran finançar les distintes iniciatives turístiques basant-se en criteris tècnics i objectius”.

“Les ajudes del Patronat es presentaran amb convocatòries obertes agrupades en cinc blocs per a celebració de fires, promoció de festes i promoció turística, desenvolupament d’aplicacions tecnològiques, obtenció o manteniment de les Q de qualitat i banderes blaves en les platges, senyalització turística i equipaments turístics municipals i promoció turística d’entitats sense ànim de lucre”, explicà la responsable de Turisme.

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, explicà a Fitur 2016 que la posada en marxa de la nova marca ‘València Turisme’ “no és només en un canvi d’imatge corporativa: es tracta d’una nova manera de treballar: volem acostar les comarques a la ciutat i els municipis al territori, i la nova marca ens ajudarà a oferir una imatge més potent i singular per a un millor posicionament del nostre producte turístic en el mercat, sempre en coordinació amb les altres administracions”.

“Per això treballarem de manera transversal des de totes les àrees de la nova Diputació, per a promoure un turisme sostenible que funcione com a motor d’ocupació i riquesa, i per a això farem la posada en valor dels nostres paratges naturals, la gestió integral de les platges, la recuperació d’espais degradats i la promoció del nostre patrimoni cultural, històric i artístic”, va concloure Amigó.

Finalitzà el torn d’intervencions el president Jorge Rodríguez,  qui explicà que la institució provincial “aposta per un model de promoció turística honest i compartit amb els municipis i les entitats coŀlaboradores, que divulgue uns valors que ens fan molt diferents dels nostres predecessors”.

“Els que formem part de la nova Diputació de València venim a Fitur a treballar, a tractar de vendre el nostre producte turístic amb honestedat i rigor. Sempre he pensat que tot servidor públic ha de tindre una màxima: fer més amb menys, i és el que honestament crec que hem aconseguit. Com? treballant més i millor i gastant el que és necessari. Nosaltres hem de ser els primers en donar exemple. Per això havem passat de gastar el que faça falta a gastar l’estrictament necessari:dos formes antagòniques de gestionar els diners de tots, que els ciutadans de la província comencen a valorar”, va continuar Rodríguez.

“Quedà arrere l’etapa dels grans esdeveniments, que, com s’està desvelant, en realitat eren grans negocis destinats a uns pocs: grans accions propagandístiques de nuŀla rendibilitat social, que ens feren perdre molts diners i molt de temps i esforç. Ara treballem per un turisme com un motor fonamental de la nostra economia, sostenible i respectuós amb el Medi Ambient, amb una ‘Xarxa Verda’ que es permeta disfrutar d’un corredor ecològic que siga emprat per ciclistes i senderistes; social, perquè servirà per a crear ocupació de qualitat; i social, perquè també els majors puguen conéixer el nostre territori de forma adequada”, va concloure el president de la Diputació de València.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà