La comarca engega el cicle de música Ovidi Montllor

Els nou municipis de Camp de Túria han presentat de manera conjunta el concerts a la Casa de la Cultura de la Pobla de Vallbona

El primer concert del cicle de música Ovidi Montllor tindrà lloc el 10 d’abril a Vilamarxant amb Òscar Briz. Miquel Gil i Feliu Ventura actuaràn a La Pobla de Vallbona (28 de maig); Pep Gimeno ‘Botifarra’, a Nàquera (18 de juny); X-FAnekaes, a Riba-roja de Túria (30 de juliol);  Trineu Tanoka, a Benissanó (26 d’agost);  Ràdio Rude, a Bétera (24 de setembre ) ;  Skatuttipresto i Auxili, a l’Eliana (8 d’octubre);  Mireia Vives i Borja Penalba, a Llíria (22 d’octubre) i el Cor de l’Eliana, a Olocau (5 de novembre).

Els nou municipis de Camp de Túria que participen en el cicle de música comarcal Ovidi Montllor han presentat de manera conjunta a la Casa de la Cultura de la Pobla de Vallbona la programació d’actuacions fins a finals d’any.

Cada mes tindrà lloc un concert en directe amb la participació de grups valencians a un dels municipis participants en el cicle dirigit a retre homenatge al músic, compositor i actor alcoià Ovidi Montllor, desaparegut l’any 1995.

El primer d’ells arranca el pròxim diumenge a Vilamarxant amb l’actuació d’Òscar Briz. El següent concert se celebrarà el 28 de maig a la Pobla de Vallbona amb l’actuació de Miquel Gil i Feliu Ventura i al juny Pep Gimeno ‘Botifarra’  actuarà el dia 18 de juny a Nàquera.

X-FAnekaes actuarà a Riba-Roja el 30 de juliol, Trineu Tanoka pujarà a l’escenari el 26 d’agost a Benissanó i Svaters i Ràdio Rude, el 24 de setembre a Bétera.
 
Per a la tardor està programada l’actuació de Skatuttipresto i Auxili a l’Eliana el 8 d’octubre. Llíria comptarà amb l’actuació de Mireia Vives i Borja Penalba el 22 d’octubre i el cicle es tanca a Olocau amb el concert del Cor de l’Eliana en homenatge a Ovidi el 5 de novembre.

La regidora de Cultura, Beatriu Palmero, ha mostrat la seua satisfacció per la celebració del cicle Ovidi Montllor perquè “açò permet relacionar-nos i serà el primer pas per a posicionar la comarca en el lloc on es mereix i ser una referència. Esta és la primera pedra del camí d’un projecte molt més ambiciós per a dur a terme més activitats”.

Amb la creació d’este cicle es pretén fomentar la música en directe i en valencià. Una iniciativa pionera a la comarca que té com a objectiu” establir lligams, compartir recursos entre els municipis veïns i en definitiva, fer comarca”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà