El Casal Jaume I acull la presentació comarcal de ‘Camp de Túria Batega’

La campanya llançada des de l’Aplec de Camp de Túria està oberta a la participació de persones i col·lectius

El passat divendres tingué lloc a Llíria la presentació de la nova campanya de l’Aplec: ‘Camp de Túria Batega. No som comarca dormitori’. L’acte, que tingué lloc al Casal Jaume I, serví per a exposar aquesta nova iniciativa que pretén ser una “crida per la vida en els nostres pobles reivindicant, alhora, un Camp de Túria que s’allunye del model de comarca dormitori”.

Juntament amb aquesta reivindicació general que es recull en el mateix lema de la campanya ‘Camp de Túria Batega’ pretén també fer valer el Camp de Túria en el seu conjunt, visibilitzar problemàtiques i reivindicar-ne solucions, incidir en la creació i l’enfortiment d’una identitat comarcal pròpia, a través de la creació de llaços i de relacions entre els diversos agents del Camp de Túria que “treballen tot plegat per tal d’enfortir la nostra identitat comarcal” i apostar per un model de relacions humanes basades en la comunitat i en la solidaritat.

Des de l’organització es volgué insistir que Batega “no és exclusivament una campanya de l’Aplec de Camp de Túria” i “anirà construint-se entre totes, de baix cap a dalt, a partir dels plantejaments, de les necessitats i de les reivindicacions que qualsevol persona o col•lectiu amb un interés comú puga proposar i desenvolupar”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà