Herba Negra presenta tres nous temes en Level up!

La Banda del Camp de Túria estrena nou maxi

La jove banda que compta amb Berta Iñíguez (veu), Sandra Aragó  (veu) i amb els dos membres ex-Rapsodes Ivan Almero ’Kpoll’ (veu) i David de Matias ‘Dr. NTRFK’ (DJ) presentarà el pròxim 22 de març al Teatre Micalet el seu nou treball dins de la Gira d’Escola Valenciana.

Herba Negra rebrota amb Level up! (Mésdemil, 2017), un maxi de tres cançons on la banda mostra un gran salt qualitatiu i una progressió en el seu so. Els quasi 40 concerts durant el seu primer any de vida, en els quals presentaven el seu primer treball El Renàixer d´abril (Mésdemil, 2016) han servit per fer crèixer el vincle i la complicitat entre els membres de la banda i aconseguir un so pro, autèntic i propi.

En aquesta ocasió la banda ha viatjat fins a Granada per a treballar amb un productor  reconegut internacionalment. Es tracta del productor, cantant de rap, DJ i beatmaker Hazhe. Aquest treball conjunt ha propiciat la progressió del so del grup i els ha aportat una altra experiència enriquidora que ha fet crèixer l’Herba. També han comptat amb la col·laboració destacada d’Esteve Tortosa d’Auxili, en el tema ‘La llavor’.

Però Herba Negra va més enllà, Level Up! sols és un primer pas, la mostra d’una nova  manera de treballar on cada mig any el grup buscarà de composar amb altres productors del món del rap i del reggae. Sevilla, Barcelona, França o Los Àngeles són llocs que el grup es planteja visitar per a treballar més endavant.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà