Programa de consum de fruites i hortalisses en centres escolars de la Comunitat Valenciana

La nova Fira de les Comarques es trasllada a la Festa de Sant Joan

L’esdeveniment turístic que se celebrarà en la Plaça de Bous de València del 23 al 25 de juny aposta per l’estiu i pels nous productes locals

El Patronat de Turisme de València trasllada la celebració de la ‘Fira de les Comarques’ al primer cap de setmana de l’estiu, coincidint amb la Festa de Sant Joan, del 23 al 25 de juny, segons ha manifestat la diputada de Turisme, Pilar Moncho, en la reunió del Consell Rector celebrada aquest matí en el Saló de Reines de la Diputació de València.

La màxima responsable de l’Àrea de Turisme de la Diputació ha explicat que el canvi de dates no és l’única novetat sinó que “apostem per un nou model de fira, que aferma l’estructura comarcal del nostre territori i dóna major protagonisme als productes turístics locals relacionats amb la gastronomia, el turisme actiu i la cultura”.

Pilar Moncho recorda la idoneïtat de l’espai firal, la Plaça de Bous de València, perquè “no podem deixar de costat que la ciutat de València és el principal mercat emissor de turisme per als pobles valencians”.

La Fira de les Comarques de València Turisme está destinada a la promoció turística de les comarques i als productes turístics valencians i comptarà amb la participació d’empreses, ajuntaments i mancomunitats de les comarques de València.

València Turisme habilitarà fora de l’albero 14 espais per a la promoció de les comarques valencianes i tres grans àmbits, dins de la plaça, dedicats a la promoció i venda dels productes turístics d’empreses locals valencianes especialitzats en gastronomia, turisme actiu i turisme cultural.

Un altre dels atractius de la Fira de les Comarques és l’augment de l’oferta lúdica ja que incorporarà activitats temàtiques de cada àmbit turístic a més de la programació habitual de l’escenari central per a actuacions musicals i demostracions, com diversos showcooking en directe, i la ludoteca infantil.

D’un altre costat, el Consell Rector ha informat de les bases i convocatòria de subvencions a municipis i entitats sense ànim de lucre de 2017.

Les línies d’ajuda municipal 2017 de València Turisme suposen una inversió directa de quasi un milió d’euros en els municipis valencians a través dels dos plans de subvencions en matèria de promoció turística i nova señalética. Tots dos programes estan destinats als municipis i entitats locals menors de 30.000 habitants.

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.