El segon cicle Ovidi Montllor recorrerà la comarca

ovidimontllor
Alcaldes i regidors del Camp de Túria signen a Bétera el conveni de música en valencià

El segon cicle comarcal Ovidi Montllor de música en valencià ja està en marxa. Aquest matí s’ha signat a la sala de plens del Castell de Bétera el conveni entre huit municipis del Camp de Túria per fer possible una programació estable durant l’any.

Les localitats de Serra, l’Eliana, la Pobla de Vallbona, Gàtova, Riba-roja de Túria, Nàquera, Vilamarxant i Bétera gaudiran d’una nit de rock, folk o cançó en valencià. De moment ja hi ha quatre dates confirmades. Musicants (24 de juny a l’Eliana), Pep Gimeno ‘Botifarra’ (22 de setembre a Serra), Smoking Souls (29 de setembre a Bétera) i Sis Veus per al poeta (8 d’Octubre a la Pobla de Vallbona).

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha donat les gràcies a la resta d’autoritats de les localitats veïnes per signar l’acord que “permet crear un cartell consistent, amb els millors grups i solistes del panorama musical valencià. I el que també és important, un cicle que pretén cohesionar i fer comarca”.

A la sala de plens del Castell han participat l’alcalde de Serra, Javier Arnal, la regidora d’Educació de l’Eliana, Eva Santafé, la regidora de Cultura de Nàquera, María Ángeles Navarro, el regidor de Festes de la Pobla de Vallbona, Fran Esteban, i per Bétera la regidora de Cultura i Festes, Raquel Puig, i l’alcaldessa, Cristina Alemany.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà