Igualtat adjudica 240 places concertades a residencies de la comarca

monicaoltra
monicaoltra

Les places estàn repartides en cinc municipis de Camp de Túria

La comarca del Camp de Túria ha rebut un total de 240 places residencials concertades -adjudicació que s’ha fet al 100%- repartides en La Pobla de Vallbona, Llíria, L’Eliana, Bétera i San Antonio Benageber.

Segons el diputat autonòmic de Compromís,  Paco Garcia, el Govern del Botànic “ha fet un procés nou, transparent i amb garanties per a tots els operadors, sense favoritismes i amb criteris objectius”.

El Consell ha ampliat de 10 a 31 empreses els concerts de residencies i “finiquita el model clientelar i opac que es va donar en les anteriors etapes del PP”.

Segons esta nova adjudicació, els criteris han canviat, es pasa de una durada de 15 anys a una de 3 anys més tres de pròrroga, es valora no sols l’oferta econòmica, sinó la qualitat en la prestació del servei i es fa en una convocatòria de pública concurrència.

Per a Garcia, esta “és una bona notícia, denota que hi ha una nova forma de governar, on es prima el servei a la ciutadania als negocis d’uns pocs” i a més “sha complit amb el compromís de fer un canvi de model en la gestió de residències y tornar a la legalitat, mitjançant un concurs públic, d’unes places que havien sigut adjudicades majoritàriament amb procediments sense publicitat amb un número reduït d’empreses i que els tribunals havien declarat il·legals”.

El pressupost que ha destinat la conselleria dirigida per la vicepresidenta, Mónica Oltra, per a tot el pla, és de 188 milions, que amb la pròrroga pot arribar a 379 milions d’euros.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà